Tinne Oltmans uit grote frustraties over 'Lisa': "Dit was echt verschrikkelijk" showbizz
showbizz

Tinne Oltmans uit grote frustraties over 'Lisa': "Dit was echt verschrikkelijk"

Tinne Oltmans uit grote frustraties over 'Lisa': "Dit was echt verschrikkelijk"

Tinne Oltmans kruipt al vier seizoenen in de huid van ‘Lisa’ in de gelijknamige telenovelle op VTM. Daar beleeft ze enorm veel plezier aan. Maar ze zou liegen als ze zou zeggen dat het er op de set altijd even leuk aan toeging.

Lisa is ondertussen helemaal opgebloeid, maar in het begin was ze een schuchter en terughoudend meisje. Een groter contrast met actrice Tinne Oltmans is er niet. Terwijl Tinne een spraakwaterval is, zei haar personage geen woord. Lisa spelen was in het begin dus best moeilijk, of “echt verschrikkelijk” om het met Tinnes woorden te zeggen.

Weinig tekst, dat was het enige voordeel aan haar rol in het begin. Alles werd ingesproken in voice-overs. “Maar dat was ook heel moeilijk, want je kon niet echt samenspelen met de andere acteurs”, geeft Tinne toe in HLN Showbits. Er was gewoonweg geen tekst om tegenspel te geven. En dat was ook voor gastacteurs heel raar. “Dat was best lastig.”

Gelukkig kon ze in het weekend voor de opnames van een film ook in de huid van iemand anders kruipen. In de film ‘Misfit’ moest ze 180 graden draaien en het kreng uithangen. “In de week was ik de dikke seut en in het weekend de grote bitch”, lacht de actrice. Dat heeft Tinne toen enorm geholpen. Al een geluk, want alleen het zwijgende meisje spelen, zou haar compleet gek gemaakt hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws