Verbazingwekkende make-over van Matteo Simoni lokt uiteenlopende reacties uit showbizz
showbizz

Verbazingwekkende make-over van Matteo Simoni lokt uiteenlopende reacties uit

Verbazingwekkende make-over van Matteo Simoni lokt uiteenlopende reacties uit

Matteo Simoni heeft een serieuze make-over ondergaan. Op Instagram zien we hem zoals we hem nog nooit eerder zagen. Maar de make-over is niet het enige dat opvalt op de foto.

Eind volgende maand komt de film 'Zillion' naar het witte doek. Daarin kreeg Matteo Simoni een van de hoofdrollen te pakken. Hij kruipt er in de huid van Dennis Black Magic en dat vraagt een heuse make-over.

En die lijkt geslaagd. "Twee druppels water", "Precies echt" en "Hoe goed is deze lookalike", reageren zijn volgers. Matteo Simoni is haast onherkenbaar op de foto. En alsof dat nog niet genoeg was, poseert de acteur met een gigantische slang om zijn nek.

"Jij bent echt niet normaal" en "Die slangensjaal staat je goed", klinkt het in de opmerkingen. "OMG, wat een beeld", zegt Dina Tersago nog. Bovendien levert de nogal ongelukkig positie van het topje van de staart ook een paar grappige reacties op. "Ferme slang tussen uw benen", merken sommige volgers lachend op.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws