Wendy Van Wanten openhartig over breuk met Frans: "Op hol geslagen" showbizz
showbizz

Wendy Van Wanten openhartig over breuk met Frans: "Op hol geslagen"

Wendy Van Wanten openhartig over breuk met Frans: "Op hol geslagen"

In het tv-programma 'Wie wordt de man van Wendy?' leerde Wendy Van Wanten Frans, de liefde van haar leven, kennen. De twee vormen ondertussen al meer dan 15 jaar een koppel. Al kwam het ooit ook tot een breuk tussen de twee.

Vier jaar geleden ging het koppel even uit elkaar. En daarvoor neemt Wendy nu alle schuld op zich. "Dat kwam vooral door mij. Door de menopauze sloegen mijn hormonen op hol, waardoor ik niet goed in mijn vel zat", vertelt ze in Story.

"Gelukkig heeft Frans me de tijd gegeven om dat allemaal te verwerken", gaat ze verder. "Het verlangen om bij mekaar te zijn was te groot. Frans en ik kunnen niet zonder elkaar." Moeilijke momenten horen er volgens Wendy bij, "maar de liefde overwint altijd."

Hoewel de twee erg gelukkig zijn samen, is er toch geen sprake van trouwen. "Door onze dochter zijn Frans en ik al voor eeuwig met mekaar verbonden", besluit ze. En dat is voor het koppel meer dan voldoende.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws