Zware tegenvaller voor Nathalie Meskens: "Ik durf dit eerlijk toegeven, ja" showbizz
showbizz

Zware tegenvaller voor Nathalie Meskens: "Ik durf dit eerlijk toegeven, ja"

Zware tegenvaller voor Nathalie Meskens: "Ik durf dit eerlijk toegeven, ja"

Nathalie Meskens bracht haar debuutsingle 'You knocked down my walls’ uit onder de artiestennaam MSKNS. Mogelijk is het door die naam dat veel mensen de link met haar nog niet gelegd hebben, want op de radio wordt het nummer amper gedraaid.

"Heel veel mensen weten zelfs niet dat ik een nummer uit heb", vertelt Nathalie aan HLN Showbits. "Dus dat is keigoed en ik ben heel blij dat ik op 'Tien Om Te Zien' mocht staan voor alle duidelijkheid. Ik ben met 'Tien Om Te Zien' opgegroeid dus dit is heel nostalgisch voor mij."

Op de radio is het nummer weinig te horen. "Hopelijk groeit het nummer nog", zegt ze. "En wordt het bekender bij het grote publiek. Daar zijn we nog niet, dat durf ik eerlijk zeggen. Maar dat is alleen maar fijn, want ik vind het ook leuk om zo'n uitdaging aan te gaan."

Er zijn in ieder geval nog plannen. "Er komt een nieuwe single aan en de plaat zal voor volgend jaar zijn. Ik wil het wel allemaal zelf mee schrijven en mijn verhaal vertellen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws