Anderlecht heeft énorm probleem in aanloop naar topper tegen Club Brugge Sport
Sport

Anderlecht heeft énorm probleem in aanloop naar topper tegen Club Brugge

Anderlecht heeft énorm probleem in aanloop naar topper tegen Club Brugge

De vorige Super Sunday is nog maar goed en wel voorbij, of onze Belgische topclubs maken zich al op voor de volgende. Komend weekend staat onder meer de klassieker Anderlecht-Club Brugge op het programma. Paars-wit wil winnen, maar kampt in aanloop naar de match wel met een énorm probleem.

"Anderlecht neemt het komend weekend op tegen Club Brugge, maar voor coach Fred Rutten zijn de opties op de flanken intussen zeer beperkt. Andy Najar zou na de wedstrijd tegen Antwerp kampen met een scheurtje in de hamstring en is out voor de topper. Ook Ivan Obradovic is nog niet helemaal fit, waardoor zowel op de linkerflank als rechterflank een doublure nodig is", schrijft Het Nieuwsblad.

"Anderlecht probeert Obradovic nog klaar te stomen voor de kraker tegen Club Brugge, maar het is onzeker of dat zal lukken", voegt de krant er nog aan toe. "Als ook de Serviër er niet bij is, zijn Alexis Saelemaekers, Antonio Milic en Elias Cobbaut de enige flankverdedigers waar coach Rutten op kan rekenen."

"Cobbaut viel tegen Antwerp door de mand"

Op rechts kan Saelemaekers depanneren, maar op de linkerkant is het probleem groter. "Saelemaekers kan op de rechterflank opdraven, waardoor er op links moet gekozen worden voor centrale verdediger Milic of Cobbaut - die in de partij tegen Antwerp door de mand viel en werd gewisseld."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws