'Eleven Sports hakt knoop door over matchen JPL op Telenet en Proximus' Sport
Sport

'Eleven Sports hakt knoop door over matchen JPL op Telenet en Proximus'

'Eleven Sports hakt knoop door over matchen JPL op Telenet en Proximus'

Eleven Sports kwam woensdag als overwinnaar uit de strijd. Het Britse mediabedrijf veroverde de mediarechten van de Jupiler Pro League voor de periode 2020-2025. Maar wat houdt dat nu in voor de abonnees van Telenet en Proximus?

Volgens Het Laatste Nieuws is Eleven Sports alleszins niet van plan om voor grote veranderingen te zorgen in uw huiskamer. Overstappen naar een andere provider zal bijvoorbeeld niet nodig zijn.

"De toewijzing van het voetbalcontract aan Eleven Sports zal geen aardverschuiving teweegbrengen in het huidige kijkgedrag van de voetbalfans", schrijft HLN. "Zeker voor de live-uitzending van de wedstrijden in 1A en 1B is het de bedoeling dat de mensen niet van decoder moeten wisselen."

Zo breed mogelijk verspreiden

"Eleven Sports wil de live-rechten zo breed mogelijk verspreiden via de grote telecomoperatoren als Proximus, Telenet, VOO, TV Vlaanderen, Télésat, Scarlet en Orange, die het voetbal via hun eigen kanalen aanbieden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws