Eli Iserbyt stelt zijn nieuwe liefde voor: "Daarom is zij de ideale rennersvrouw" Sport
Sport

Eli Iserbyt stelt zijn nieuwe liefde voor: "Daarom is zij de ideale rennersvrouw"

Eli Iserbyt stelt zijn nieuwe liefde voor: "Daarom is zij de ideale rennersvrouw"

Eli Iserbyt (21) is bij afwezigheid van Mathieu van der Poel en Wout van Aert momenteel de nieuwe vedette van het veldrijden. Bovendien gaat het hem niet alleen sportief voor de wind, want hij is ook sinds kort gelukkig samen met Fien Maddens.

“Fien is enorm goed", lacht Iserbyt in Het Nieuwsblad. "Niet alleen voor, tijdens en na de cross, maar ook in het dagelijkse leven. Ze is een ideale rennersvrouw, die ook goed kan koken. Ze motiveert en steunt mij wanneer het even moeilijk gaat. Ik kan er echt geen slecht woord over zeggen."

"Ze komt niet uit een koersmilieu, maar dat vind ik juist goed. Ze studeert nog en dat is belangrijk. Ze heeft al een diploma Business Management en Entrepreneurship en volgt nu een postgraduaat Digital Marketing. Thuis wil ik niet te veel over koers praten, maar over andere dingen", aldus Iserbyt.

De verliefde gevoelens geven de veldrijder vleugels. “Als ik mij slecht voel, is zij de reden om weer blij te zijn. We doen alles samen en dat is geen moeite voor haar.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws