Invaller Ruud Vormer redt matig Club Brugge op Daknam Sport
Sport

Invaller Ruud Vormer redt matig Club Brugge op Daknam

Invaller Ruud Vormer redt matig Club Brugge op Daknam

Club Brugge heeft de volle buit gepakt op het veld van Lokeren. Invaller Ruud Vormer had maar vijf minuten nodig om de Bruggelingen de overwinning te bezorgen. Club blijft zo in het spoor van leider Genk.

De eerste helft was van een zeer bedenkelijk niveau. Er was veel middenveldspel en Club stelde flink teleur. Ook sterkhouders als Vanaken en Schrijvers stelden flink teleur. Die laatste kreeg op slag van rusten nog een kans, maar hij trapte naast de bal.

Na de rust werd Club dan toch eens gevaarlijk. Davino Verhulst had een uitstekende redding in huis op een knal van Dennis. Club kwam wel heel goed weg bij een kans van Jovanovic. De Lokerse speler kon ongehinderd koppen, maar miste. Halverwege de tweede helft slaagde invaller Ruud Vormer erin om de ban te breken. Schrijvers legde de bal prima opzij en Vormer scoorde. Het was meteen de mokerslag voor Lokeren. De thuisploeg kwam immers niet meer terug.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws