Michèle Lacroix, de vrouw van Kevin De Bruyne houdt zich niet meer in: "Mijn leven"

24052023kevindebruynemichelelacroixinstagram
Michèle Lacroix treedt steeds meer uit de schaduw van Kevin De Bruyne. Michèle zorgde tot dusver vooral voor de kinderen, ver in de schaduw van de carrière van haar man.
De Bruyne speelt al jarenlang bij Manchester City en is een van de beste voetballers ter wereld. Michèle hield zich voornamelijk op de achtergrond, maar daar is toch stilaan verandering in aan het komen. Zo kwam ze al naar buiten met een podcast 'Secret Society'. Daarin waren onder meer Lotte Vanwezemael en Julie Vermeire te gast.
Het zal niet voor het laatst zijn dat we Michèle meer op de voorgrond te zien krijgen. Story refereert naar een eerder interview van de WAG. Daarin gaf ze al duidelijk aan dat het niet haar ambitie is om eeuwig in de schaduw van haar man te blijven;

Carrière van Kevin

"Zodra de kindjes wat ouder zijn, wil ik wel iets gaan doen met mijn leven", zei ze eerder al. "Wat dat is, weet ik nog niet. Voorlopig staat alles in het teken van Kevins carrière. Hij moet het nu doen. En later zien we wel wat ik ga doen. De wereld ligt nog helemaal open."