Roger De Vlaeminck streng voor Wout Van Aert: “Ik zou dat nooit gedaan hebben” Sport
Sport

Roger De Vlaeminck streng voor Wout Van Aert: “Ik zou dat nooit gedaan hebben”

Roger De Vlaeminck streng voor Wout Van Aert: “Ik zou dat nooit gedaan hebben”

Wout Van Aert zal een van de meest besproken wielrenners van het moment zijn. Iedereen heeft de mond vol van de uitstekende prestaties onze landgenoot. Roger De Vlaeminck kan zijn rol als helper in de Ronde van Frankrijk echter maar weinig smaken.

"In zijn plaats zou ik al dat knechtenwerk nooit gedaan hebben. Hij moet dringend naar een andere ploeg waar hij ook in zo’n ronde wel dé man is", is De Vlaemick streng in Het Laatste Nieuws. "En dan vol voor de groene trui gaan. Het geel is te hoog gegrepen voor hem. De Tour ooit winnen, dat zie ik Van Aert niet doen."

“Neemt niet weg dat hij zich nu met recht en reden de beste renner van het peloton mag noemen. Samen met Mathieu Van der Poel. Wat ik vijf jaar geleden al voorspeld had", aldus de wielerlegende. "Hopelijk knipt hij straks ook écht in zijn crossprogramma. Want zo is hij al drie grote klassieke zeges misgelopen. Dat hij straks weer geen 30 crossen rijdt he! Tien, maximaal. Ik deed er in mijn tijd ook maar een vijftiental hoor."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws