Ruben Van Gucht dropt enorme bom rond Remco Evenepoel: "Niet meer" Sport
Sport

Ruben Van Gucht dropt enorme bom rond Remco Evenepoel: "Niet meer"

Ruben Van Gucht dropt enorme bom rond Remco Evenepoel: "Niet meer"

Remco Evenepoel wordt geregeld gelinkt aan een vertrek van Soudal Quick-Step. Zo'n berichten worden snel weer in de kiem gesmoord, zeker door baas Patrick Lefevere.

Er zou echter meer aan de hand zijn. Volgens Ruben Van Gucht zou Evenepoel namelijk niet tevreden zijn bij Soudal Quick-Step. Hij baseert zich op bronnen dicht bij de renner. "Volgens goed ingelichte bronnen zou Evenepoel niet honderd procent tevreden zijn bij Soudal-Quick Step", zei Van Gucht in Wielerclub Wattage. "En er is ook altijd nog de interesse van INEOS-Grenadiers.”

Aan de tafel bij Ruben werd verrast gereageerd. "Ik val uit de lucht", reageerde Jan Bakelants. Dirk De Wolf vindt het ook bizar. “De vraag is waarom hij dan niet tevreden zou zijn? Is het dan over de entourage over het materiaal? Er zijn een paar belangrijke zaken in het wielrennen. Of is hij niet tevreden met de huidige ploeg, waar ik mijn twijfels bij heb? Ik denk dan eerder dat het over het toekomstverhaal zal gaan”

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws