Vader van Deschacht bevestigt wat iedereen al dacht over zijn zoon Sport
Sport

Vader van Deschacht bevestigt wat iedereen al dacht over zijn zoon

Vader van Deschacht bevestigt wat iedereen al dacht over zijn zoon

Volgens Ronny Deschacht, de vader van Olivier, blijft zijn zoon voetballen volgend seizoen. 38 is Olivier Deschacht intussen maar klaarblijkelijk denkt hij nog niet aan stoppen.

"Tegen mij zegt hij daar niks over. Maar het is wel duidelijk dat hij ook volgend seizoen wil blijven voetballen", aldus Ronny in Het Laatste Nieuws. "Hij is nu ook aan de trainersschool begonnen, samen met Frank Boeckx. Dat heeft hij me ook niet gezegd, maar ik hoor het wel van anderen. Maar hij gaat nog niet stoppen met voetballen.”

Fysiek lijkt het ook nog helemaal goed te zitten met Deschacht. "Niet meer om linksback te spelen, zoals op Moeskroen. Dan moet hij te veel lopen", benadrukt Ronny.

"Maar er als centrale verdediger af en toe uit komen, dat lukt wel. Ik weet dat hij ook volgend seizoen bij Lokeren mag blijven, maar ik weet niet of hij in tweede klasse wil gaan spelen. Als je ziet hoe hij nu presteert, denk ik dat er ook wel ploegen uit eerste zullen komen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws