1 maand na geboorte van dochtertje: Imke Courtois heeft nog meer fantastisch nieuws te melden TV en Radio
TV en Radio

1 maand na geboorte van dochtertje: Imke Courtois heeft nog meer fantastisch nieuws te melden

1 maand na geboorte van dochtertje: Imke Courtois heeft nog meer fantastisch nieuws te melden

Imke Courtois is op 9 augustus bevallen van haar eerste kindje. Nu heeft de voormalige Red Flame opnieuw erg bijzonder nieuws te melden.

Imke Courtois maakte eerder dit jaar bekend dat ze bewust alleenstaande moeder (BAM) werd. Inmiddels heeft ze haar kindje ook al mogen verwelkomen. Zo beviel de 35-jarige voetbalanaliste op 9 augustus van een dochtertje, Max.

Imke Courtois verdween ook een tijdje van het scherm om zich in alle rust te kunnen voorbereiden op haar bevalling en om te kunnen genieten van de geboorte van haar dochtertje. Maar binnenkort is ze opnieuw op het scherm te bewonderen. Niet als voetbalanaliste, wel in het gloednieuwe seizoen van 'De Verraders' op VTM. Dat nieuws werd op woensdag 6 september bekendgemaakt.

Verrader?

"Ik hoop dat alle andere kandidaten het spel spelen. Dat ze er vol voor gaan en niet te veel pacten sluiten waar ze achteraf spijt van hebben. Of ik een verrader kan zijn? Ik ga zelf graag op zoek. En ik zou het heel moeilijk vinden moest ik een veilige haven voor iemand zijn en die persoon dezelfde nacht genadeloos afmaken. Dat zou ik niet kunnen, denk ik. Maar het is natuurlijk een spel ...", vertelt Imke over haar deelname.

Naast Imke Courtois werden nog tien nieuwe kandidaten gelost: Bart Appeltans, Liliane Saint-Pierre, Véronique De Kock, Franky De Smet - Van Damme, Celine Van Ouytsel, Guy T’Sjoen, Bert Haelvoet, Jelle Beeckman, Charlotte Van Brabander en Sarah Puttemans. Eerder raakte al bekend dat Klaasje Meijer, Andy Peelman, Walter De Donder, Nora Gharib, influencer Elodie Gabias, ex-turnster Aagje Van Walleghem, Martine Jonckheere, ex-atleet Hans Van Alphen en politicoloog Hendrik Vos zullen deelnemen aan het nieuwe seizoen van 'De Verraders', dat op zondag 17 september van start gaat bij VTM.

1 maand na geboorte van dochtertje: Imke Courtois heeft nog meer fantastisch nieuws te melden
Bron: VTM
1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws