Acteur Jelle De Beule onthult geweldig nieuws over tweede seizoen van 'Nonkels'

221212NONKELSSTREAMZ
Het was misschien wel hét succes van dit jaar: de splinternieuwe serie ‘Nonkels’ op Play4. Tv-kijkend Vlaanderen heeft zo hard van de reeks gesmuld dat het tweede seizoen bijna onmiddellijk werd aangekondigd. Nu heeft Jelle De Beule leuk nieuws voor de fans.
Eerder dit jaar zagen we Jelle De Beule (Luc Persyn), Rik Verheye (Willy Persyn) en co nog schitteren in de gloednieuwe reeks ‘Nonkels’. Het succes werd onlangs nog maar eens benadrukt met een nominatie voor ‘De HA! Van Humo’, een jaarlijkse televisieprijs waarmee het weekblad ieder jaar het beste tv-programma bekroont. De Play4-serie viel zelfs zo hard in de smaak dat een tweede seizoen niet kon uitblijven. 
Wanneer we de nieuwe afleveringen mogen verwachten, is nog niet bekend. Wel laat Jelle De Beule iedereen vol trots weten dat ze volop in gang geschoten zijn. De voorbereidingen staan misschien nog in de kinderschoenen, maar we komen steeds een stapje dichter bij het tweede seizoen. Het script voor de eerste aflevering ligt alvast bijna klaar. “Geduld. Mee bezig”, verklapt Jelle op Instagram.
De nieuwe reeks krijgt dus stilaan vorm en de fans zijn door het dolle heen. Zij kunnen niet wachten om hun nieuwe favoriete West-Vlaamse familie binnenkort weer aan het werk te zien. “Spannend”, “Super”, “Mooie vooruitzichten”, “Geweldig” en “SNELLER!”, luidt het in de reacties. “Ik ben stief content weh”, wil iemand in zijn beste West-Vlaams kwijt.