Alle kijkers moeten hetzelfde kwijt over aflevering van 'Liefde voor Muziek' van gisterenavond TV en Radio
TV en Radio

Alle kijkers moeten hetzelfde kwijt over aflevering van 'Liefde voor Muziek' van gisterenavond

Alle kijkers moeten hetzelfde kwijt over aflevering van 'Liefde voor Muziek' van gisterenavond

Deze week werd in 'Liefde voor Muziek' een ode gebracht aan Laura Tesoro. Op sociale media wordt nu ook massaal gereageerd op die aflevering. Zo moeten de kijkers allemaal hetzelfde kwijt.

De fans hebben namelijk opnieuw enorm genoten van de aflevering waarin de liedjes van Laura Tesoro centraal stonden. "Het was weer een prachtige aflevering", "Wat een programma" en "Het was weer een hele mooie aflevering. Ik heb weer genoten", klinkt het onder meer.

Maar vooral de cover van 'Not Easy' door Suzan & Freek raakte bij iedereen een gevoelige snaar. Zo konden Laura Tesoro en de andere artiesten het amper droog houden. En ook de kijkers zijn erg onder de indruk van de cover van het Nederlandse koppel.

Hit

"Het liedje van Suzan & Freek was echt prachtig. Heel mooi. Wat een stem heeft zij", "Prachtig, zo'n mooi duo en koppel", "Dit duo hoor ik graag zingen. Het liedje kwam echt binnen" en "Dit was prachtig en wordt zeker een hit! Dit is écht gewoon Suzan & Freek! Love it!", aldus enkele fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws