Alle kijkers moeten hetzelfde kwijt over nieuwkomer Sunny in 'Thuis' TV en Radio
TV en Radio

Alle kijkers moeten hetzelfde kwijt over nieuwkomer Sunny in 'Thuis'

Alle kijkers moeten hetzelfde kwijt over nieuwkomer Sunny in 'Thuis'

Gisteren konden de kijkers van 'Thuis' kennismaken met een nieuw personage, Sunny Ado, vertolkt door Prince K. Appiah. Hij is de collega-vuilnisophaler van Vince (Gert Winckelmans). En de kijkers lijken alvast bijzonder blij met zijn komst in de populaire soap.

De kijkers van 'Thuis' konden op donderdag kennismaken met een nieuw personage. Zo maakte acteur en rapper Prince K. Appiah, die ook al te zien was in de lockdown-minireeks 'De Shaq', zijn intrede in de reeks.

"Sunny hangt overal de clown uit, maar achter de façade schuilt ook een minder leuke kant", schrijft Het Nieuwsblad over het personage. "Hij groeide op in armoede, voelde zich minderwaardig, is een twijfelaar en altijd bang om afgewezen te worden. Als er niemand kijkt, danst en zingt hij graag", klinkt het.

Positieve reacties

En zijn personage valt al meteen in de smaak bij de kijkers. Zo regent het positieve reacties. “Welkom Sunny, you made my day!”, “Een zalige toevoeging voor 'Thuis'”, “Ik werd vrolijk van hem”, “We hebben meer mensen zoals Sunny nodig!”, “Ziet er een toffe kerel uit!”, “Ik heb hem nu al graag” en “Ik hoop dat hij in 'Thuis' blijft!”, klinkt het onder meer in de reacties op sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws