Alweer een opmerkelijke exit in 'Thuis'? "Jammer, zo’n goede acteur" TV en Radio
TV en Radio

Alweer een opmerkelijke exit in 'Thuis'? "Jammer, zo’n goede acteur"

Alweer een opmerkelijke exit in 'Thuis'? "Jammer, zo’n goede acteur"

In een soap is het een komen en gaan van acteurs, dat hebben de kijkers van ‘Thuis’ de laatste tijd meer dan ooit gemerkt. In de maand mei zagen ze maar liefst 5 personages vertrekken. Komt daar voor de seizoensfinale van 30 juni nog eentje bij?

Op korte tijd moesten de makers de begingeneriek van ‘Thuis’ drastisch aanpassen. Maar liefst vijf personages wuifden de soap vaarwel. Patje (Gunter Reniers), Harry (Stan Van Samang) en Chris (Danny Timmermans) kwamen om het leven, Veerle (Karin Tanghe) verhuisde naar een woon-zorgcentrum en Nora (Amara Reta) vetrok naar Genève. “En dat op minder dan een maand tijd, dat is nog nooit eerder vertoond in ‘Thuis’…”, stelde Dag Allemaal vast.

Maar het zou zomaar eens kunnen dat de teller een dezer dagen op 6 springt. Joren (Mathieu Carpentier) heeft van zijn nonkel namelijk een jobaanbieding gekregen in Amerika. Zeker nu ACE failliet is, zagen we hem deze kans met beide handen grijpen. Alleen zijn relatie met Niels (Wannes Lacroix) hield hem tegen. Maar nu hij weet dat zijn lief hem al maandenlang bedriegt, zien de kijkers hem alsnog op het vliegtuig richting de States stappen.

Groot gemis

“Na de relatiebreuk zal Joren zeker naar Amerika vertrekken. Hij was er echt kapot van”, voorspellen ze op Facebook. “De acteur wil waarschijnlijk andere horizonten verkennen”, denken de fans. Maar ze zouden het bijzonder jammer vinden om na bijna zes jaar afscheid te nemen van Mathieu Carpentier. “Zo jammer, zo’n goede acteur”, “Topacteur, hij zal gemist worden”, “Ik vrees er ook voor, spijtig, zo’n toffe gast” en “Ik hoop van niet, ik zie hem graag bezig”, klinkt het op sociale media.

Populair

Laatste nieuws