Annick Segal is scherp voor de makers: "Dit mis ik momenteel echt bij 'Thuis'" TV en Radio
TV en Radio

Annick Segal is scherp voor de makers: "Dit mis ik momenteel echt bij 'Thuis'"

Annick Segal is scherp voor de makers: "Dit mis ik momenteel echt bij 'Thuis'"

Annick Segal draait al sinds aflevering één mee in ‘Thuis’. Al bijna 28 jaar kruipt de actrice dagelijks in de huid van Rosa Verbeeck. In de podcast ‘De Thuisploeg’ blikt ze terug op de afgelopen jaren bij Vlaanderens grootste soap en onthult ze onder andere wat ze vandaag de dag mist.

Rosa is in ‘Thuis’ niet alleen het personage dat al de meeste relaties achter de rug heeft, ze is wellicht ook diegene die het meest van job is veranderd. Van kapster naar caféuitbaatster tot het runnen van een b&b en nu een succesvol wijnbedrijf, om er slechts enkele op te noemen. Een cadeau voor Annick Segal.

“Een café, Ter Smissen bijvoorbeeld, mis ik wel, al vind ik de wijnbar ook fantastisch. Of mijn kapsalon, dat vond ik ook geweldig”, antwoordt de ‘Thuis’-actrice als haar gevraagd wordt welke decors ze mist. Maar waar ze eigenlijk het meest naar verlangt, is een eigen living. “Ik mis eigenlijk een woonkamer. Het kan me niet schelen waar, maar dat mis ik op dit moment echt”, benadrukt ze.

Eigen stekje

Het was je misschien al opgevallen, maar we zien Rosa bijna uitsluitend in de wijnbar of de wijnshop van Feniks. “Momenteel doe ik al mijn grootste liefdesontboezemingen en voer ik al mijn ruzies in mijn winkel”, bedenkt de actrice zich. En dat kan volgens haar niet te bedoeling zijn. Dus makers van ‘Thuis’, je weet wat je te doen staat.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws