Begingeneriek van 'Thuis' verklapt grote spoiler: "Pril liefdesgeluk en nakende scheiding" TV en Radio
TV en Radio

Begingeneriek van 'Thuis' verklapt grote spoiler: "Pril liefdesgeluk en nakende scheiding"

Begingeneriek van 'Thuis' verklapt grote spoiler: "Pril liefdesgeluk en nakende scheiding"

Wie gisteren naar ‘Thuis’ heeft gekeken, zag meteen heel wat veranderingen opduiken in de begingeneriek. Er doken namelijk een paar nieuwe gezichten op in het filmpje. Maar dat betekent tegelijk een gigantische spoiler door de makers.

De begingeneriek van ‘Thuis’ werd voor het 29ste seizoen in een nieuw jasje gestoken. Zo waren de beginbeelden van Robin, die als puber al een pak gegroeid is, dringend aan vernieuwing toe en duikt nu ook Vince (Gert Winckelmans) op in de intro. De acteur is een vast personage geworden en zal dus alleen maar belangrijker zal worden in het verhaal. Dat betekent wellicht ook dat zijn prille relatie met Femke (Vanya Wellens) iets stabieler wordt.

De relatie van haar mama, Nancy (Ann Pira), daarentegen hangt aan een zijden draadje. Want het is je wellicht opgevallen dat Maité (Sara Gracia Santacreu) in de generiek te zien was. Zij dook vorig seizoen nog in bed met Nancy’s man Dieter (Raf Jansen) en blijkt nu zelfs zwanger van hem. Daarom besloot de rechterhand en dochter van Chris niet op de vlucht te slaan, ook niet nu Dieter haar dubbele agenda kent.

Scheiding

Dieter zou haar eigenlijk moeten aangeven, maar wil natuurlijk niet dat zijn slippertje uitkomt. Maar dat Maité in de generiek opduikt, betekent niet veel goeds. Het personage zal dus nog niet meteen uit de reeks verdwijnen, haar aandeel zal alleen maar groter worden. En de native Dieter kennende, zal hij zijn geheimpje wel niet verborgen kunnen houden en zijn mond voorbijpraten.

Dat zal hoogstwaarschijnlijk voor een bommetje zorgen in zijn huwelijk met Nancy. Komt er opnieuw een scheiding? Het is per slot van rekening al de tweede keer dat Dieter zijn vrouw bedriegt.

Begingeneriek van 'Thuis' verklapt grote spoiler: "Pril liefdesgeluk en nakende scheiding"
Maité in de begingeneriek van 'Thuis': Bron: VRT 1

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws