Binnenkort Frances in 'The Masked Singer'? Boris Van Severen praat mond voorbij TV en Radio
TV en Radio

Binnenkort Frances in 'The Masked Singer'? Boris Van Severen praat mond voorbij

Binnenkort Frances in 'The Masked Singer'? Boris Van Severen praat mond voorbij

Nadat hij elf weken onder de radar kon blijven, kregen we gisteren het ware gezicht van de guitige Hippo te zien in ‘The Masked Singer’. Niemand minder dan Boris Van Severen kwam uit het pak tevoorschijn. En het zou zomaar eens kunnen dat zijn wederhelft straks in zijn voetsporen treedt.

Vlak voor de finale werd Boris Van Severen gisteren ontmaskerd als Hippo in ‘The Masked Singer’. Tot iedereens grote verbazing, want zijn naam werd geen enkele keer genoemd door het speurdersteam. “Megazot, ik heb ook heel weinig berichtjes gekregen daardoor”, klonk het na zijn ontmaskering. Wie wel vaak aan de tand gevoeld werd, was zijn vrouw, Frances Lefebure.

“Frances kreeg trouwens heel veel berichtjes, omdat ze verdacht werd als Foxy Lady, ik kreeg niets. Speciaal”, lacht Boris in Het Laatste Nieuws. Frances zat dus duidelijk niet in het vossenpak, maar heeft het avontuur van haar echtgenoot wel dichtbij gevolgd. Helaas kon ze de studioshows niet bijwonen. “Maar elke vrijdagavond keken we samen en was ze fier. 'Goed gedaan, liefje', zei ze dan.”

Volgend jaar zelf in een pak?

“Frances was stiekem wel wat jaloers, want ze had er heel graag bij geweest. Dat ze ook niet mee naar de shows in het Sportpaleis kon, was echt balen, maar de kijkers zouden misschien de link gelegd hebben”, bedenkt Boris zich. De oplossing: zelf deelnemen! “Ik heb haar al gezegd: 'Als ze je voor het volgende seizoen vragen, doe dan mee. Het is het leukste dat er is’”, weet de acteur te vertellen.

Kunnen we haar dus in één van de volgende seizoenen verwachten? Frances kan een pakje zingen, dus het zou haar in ieder geval goed afgaan. “Maar ze zegt dat ze het niet durft”, bekent Boris. “Ik denk dus niet dat ze het ooit zal doen, maar je weet nooit.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws