Björn uit Boer zkt Vrouw onthult échte reden: "Daar is het misgelopen met Cathy" TV en Radio
TV en Radio

Björn uit Boer zkt Vrouw onthult échte reden: "Daar is het misgelopen met Cathy"

Björn uit Boer zkt Vrouw onthult échte reden: "Daar is het misgelopen met Cathy"

Cathy stond onlangs voor een moeilijke keuze in ‘Boer zkt Vrouw’: nam ze Björn of Kenny mee op romantische date? Uiteindelijk trok Kenny aan het langste eind. Nochtans was het fiftyfifty voor de boerin. In TV-Familie onthult Björn waar het volgens hem uiteindelijk misgelopen is.

“Ik was enorm verbaasd toen Cathy opeens voor Kenny koos”, biecht Björn op in TV-Familie. “Niet alleen omdat ik dacht dat ik zou mogen blijven. Ook omdat mijn medekandidaten mij van de eerste dag tot Cathy's topfavoriet hadden gekatapulteerd.” En juist dat gaf de kandidaat een vertekend beeld. “Het was niet fijn om in die rol te worden geduwd. Ik dacht écht dat Cathy voor mij zou kiezen. Ik ben misschien wat blijven vasthangen in het gevoel van 'de topfavoriet' te zijn”, vertelt hij openhartig.

“Daardoor zette ik een stap terug en kwam Kenny wellicht meer in beeld bij Cathy”, beseft Björn. Helaas trok hij uiteindelijk aan het kortste eind. Dat had volgens hem allemaal anders kunnen lopen als de productie hen meer tijd samen had gegund. “Ik had ook het frustrerende gevoel dat Cathy mij uiteindelijk niet echt goed heeft leren kennen”, legt de kandidaat uit. “Als Cathy wat extra tijd had gekregen, had ze misschien een andere keuze gemaakt.”

Meer dates met Kenny dan met Cathy

“Ja. Ik had meer contact-momenten met haar willen hebben, want uiteindelijk zijn die er amper geweest”, zegt Björn ietwat verontwaardigd. “Ik had precies meer dates met Kenny dan met Cathy”, lacht hij. “Hij zal die momenten met haar meer aangegrepen hebben om haar te overtuigen, denk ik. En ja, dan is hij de terechte winnaar.”

Ook Cathy gaf eerder al aan dat ze graag meer tijd had gekregen. “Ik was eigenlijk helemaal niet klaar om te kiezen”, bekende de boerin in Story. “Ik heb nog gevraagd om dat beslissingsmoment een week uit te stellen zodat ik die twee mannen nog wat beter kon leren kennen. Of helemaal niet op romantisch weekend te gaan, of met alle twee.” Maar helaas kreeg ze bij de productie geen gehoor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws