'Boer zkt Vrouw': Jasha geeft ongezouten mening over Katrijn en Jolyn na ruzie TV en Radio
TV en Radio

'Boer zkt Vrouw': Jasha geeft ongezouten mening over Katrijn en Jolyn na ruzie

'Boer zkt Vrouw': Jasha geeft ongezouten mening over Katrijn en Jolyn na ruzie

Afgelopen zondag kwam de donderslag bij heldere hemel voor boer Raphaël. De jaloezie tussen zijn drie vrouwen ontaarde in een hevige ruzie. In HLN Showbits reageert Jasha nu voor het eerste op alle drama. Zit er nog steeds een haar in de boter tussen haar en Katrijn en Jolyn?

In ‘Boer zkt Vrouw’ is de bom vorig week volledig ontploft. Raphaël had een duidelijke klik met Jasha en dat is de andere twee vrouwen, Katrijn en Jolyn, niet ontgaan. Zij voelden zich genegeerd en dat ontaarde in een vlammende ruzie, waarna de laatste twee vrouwen de boerderij halsoverkop moesten verlaten. Jasha bleef dus als enige over. “Ik denk wel dat hij oprecht voor mij gekozen heeft, maar het was wel leuker geweest als we de boerderij week normaal konden laten verlopen”, denkt zij erover in HLN Showbits.

Bij het terugzien van de beelden neemt haar spijt toch de bovenhand. “Ik had de dingen precies toch anders moeten aanpakken. En eerlijk moeten zeggen dat ik nog naar Raphaëls caravan ben gegaan”, geeft Jasha toe. “Ik was bang voor hun reacties, maar achteraf gezien had ik beter niet gelogen.” Maar is Jasha’s spijt vijgen na Pasen? Of zijn er nog geen bruggen opgeblazen tussen de drie vrouwen?

“Goh, het heeft lang geduurd. Maar sinds de afleveringen op tv zijn, hebben we wel weer contact”, haalt Jasha opgelucht adem. “Het is te zeggen: ik heb nog contact gehad met Katrijn. Dat verloopt goed. We zijn niet de beste vriendinnen, dat zeker niet. Maar het contact is weer normaal”, aldus de ‘Boer zkt Vrouw’-deelneemster. Volgens haar valt niemand iets te verwijten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws