Caroline Maes keert terug naar theater: moeten 'Familie'-fans exit vrezen? TV en Radio
TV en Radio

Caroline Maes keert terug naar theater: moeten 'Familie'-fans exit vrezen?

Caroline Maes keert terug naar theater: moeten 'Familie'-fans exit vrezen?

Caroline Maes gooit het over een andere boeg. De actrice zal vanaf vrijdag 27 januari schitteren in ‘Vapeurs 4 - Op Safari’, maar hoe zit het dan met ‘Familie’? In een nieuw interview geeft ze zelf een duidelijk antwoord.

Al meer dan twintig jaar vertolkt Caroline Maes de rol van Mieke Van den Bossche in ‘Familie’. Toch zullen haar fans de actrice in januari en februari ook kunnen bewonderen in het Antwerpse Theater Elckerlyc. Ze speelt namelijk mee in de nieuwe theaterproductie ‘Vapeurs 4 - Op Safari’. Het is al geleden van voor haar start bij ‘Familie’ dat ze nog theater heeft gedaan.

Toch hoeven de kijkers van ‘Familie’ zich geen zorgen te maken over Mieke Van den Bossche, want de actrice staat nog steeds dagelijks op de set. “Het is een zware combinatie”, geeft Caroline wel eerlijk toe aan Het Laatste Nieuws. “Maar het is leuk om eens theater te doen. Ik merk ook dat ik dan terug met veel meer enthousiasme op de set van ‘Familie’ sta”, gaat ze verder.

Bovendien ziet ze het wel zitten om vanaf nu terug vaker op de planken te staan. “Het is fijn zo eens even een frisse wind. Ik denk dat ik dat nog wel eens ga doen”, verklapt ze. Toch wil ze daarvoor haar carrière bij ‘Familie’ niet opgeven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws