Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' kondigt nu al volgende stap aan met kersverse vriend TV en Radio
TV en Radio

Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' kondigt nu al volgende stap aan met kersverse vriend

Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' kondigt nu al volgende stap aan met kersverse vriend

Dit zag niemand aankomen! Cathy zorgde voor één van de grootste verrassingen tijdens de reünie van ‘Boer zkt Vrouw’. Ze koos er niet voor om verder te gaan met Kenny, maar wel met Wes, een man die ze vlák voor de opnames van het programma leerde kennen. En de liefde is groot. Zo groot zelfs dat ze al klaar zijn voor een volgende stap.

Cathy ontmoette Wes heel toevallig net voor de opnames van ‘Boer zkt Vrouw’. “Maar op dat moment wist ik niet dat het de ware was en dus heb ik ook met een heel open blik deelgenomen aan het programma”, benadrukte de boerin tijdens de reünie. Cathy en Wes zijn intussen al zo’n halfjaar samen. Gelúkkig samen. “Absoluut, wij hebben het vanochtend nog tegen elkaar gezegd: het is heel fijn om te voelen hoe wij op korte tijd al gegroeid zijn als koppel”, vertelt ze in Dag Allemaal.

“Wij lachen veel, maar we kunnen ook serieuze gesprekken voeren. Wes steunt mij 100 procent in wat ik doe. Hij is ook mijn klankbord als ik het hier in de zaak even niet meer weet”, vervolgt Cathy. “Wij zijn op heel veel vlakken onze familie aan het vormen en dat doet m’n hart heel veel deugd.” De boerin wil er geen gras over laten groeien, zoveel is duidelijk. En Wes zou wel eens de man kunnen zijn met wie dat lukt.

Volgende stap

“Laat die ‘zou’ maar weg, Wes is het”, zegt de boerin smoorverliefd. “Ik voel het gewoon. Ik kan het niet ontkennen, het kruipt in elke vezel van mijn lijf.” Voorlopig woont het koppeltje nog niet samen en pendelen ze tussen zijn en haar huis. “Maar we zijn wel onafscheidelijk en plannen om snel te gaan samenwonen”, weet Cathy te vertellen. Wij wensen de tortelduifjes in ieder geval alle geluk toe!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws