Controversiële beslissing van Gert Verhulst stuit op felle kritiek van z'n gezin TV en Radio
TV en Radio

Controversiële beslissing van Gert Verhulst stuit op felle kritiek van z'n gezin

Controversiële beslissing van Gert Verhulst stuit op felle kritiek van z'n gezin

Gert Verhulst laat zich van een totaal andere kant zien in het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’. Hij draagt namelijk een gedurfde outfit. Hijzelf is fan, maar Ellen, Marie en Viktor vinden het afschuwelijk.

Morgen is het weer zover. Eindelijk kunnen we dan opnieuw genieten van ‘De Verhulstjes’. Het nieuwe seizoen belooft nog grappiger te worden, want de eerste beelden zorgen al voor heel wat hilariteit. Zo krijgen we meer te zien van hun tripje naar Saint-Tropez. Het gezin vertoeft aan het zwembad en plots paradeert Gert Verhulst voorbij in een strakke Speedo.

Al snel krijgt hij commentaar van Ellen, Marie en Viktor. “Is er een wedstrijd zwemmen georganiseerd?”, vraagt zijn echtgenote. “Speedo is terug helemaal in, hé”, antwoordt Gert zelfverzekerd. “Ik week niet of dát model in is”, zegt Marie lachend. “Het is ook geen mooi model, maar hij zwemt daar liever in dan in een short. Als hij daar gelukkig mee is, dan laten we hem doen hé”, vult Ellen aan.

Toch zou Viktor zijn papa liever niet meer zien in zo’n strakke zwembroek. “De Vic vertelde me dat hij eigenlijk geen serieus gesprek meer met jou kan voeren als hij je in een Speedo zit”, verklapt Ellen aan Gert. “Dat trekt de aandacht. Je ziet het gewoon helemaal zitten. Het is moeilijk om er niet naar te kijken”, aldus Viktor. “Het leidt me af heel de tijd”, besluit hij.

Controversiële beslissing van Gert Verhulst stuit op felle kritiek van z'n gezin

Bron: PLAY4

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws