De opnames zijn gestart: VRT lost eerste beelden én verrassende nieuwe cast van seizoen 2 van 'Arcadia' TV en Radio
TV en Radio

De opnames zijn gestart: VRT lost eerste beelden én verrassende nieuwe cast van seizoen 2 van 'Arcadia'

De opnames zijn gestart: VRT lost eerste beelden én verrassende nieuwe cast van seizoen 2 van 'Arcadia'

Het was een tijdje geleden al aangekondigd, maar ‘Arcadia’ krijgt een vervolg! De opnames van het tweede seizoen van de indrukwekkende VRT 1-reeks zijn inmiddels van start gegaan. Meer nog, de openbare omroep laat nu al een glimp van de nieuwe afleveringen én de gloednieuwe cast zien.

Het eerste seizoen van ‘Arcadia’ lokte met gemiddeld 1.072.743 kijkers per aflevering een groot publiek naar het scherm. Ook in Nederland en Duitsland werd de dure fictiereeks lovend ontvangen. Een vervolg kon dus niet uitblijven. De opnames daarvan zijn intussen van start gegaan, zo liet actrice Lynn Van Royen, die zich weer liet omtoveren om de look van haar personage Luz aan te nemen, al weten via Instagram.

Naast Lynn keren onder anderen ook oude bekenden Abigail Abraham, Jean Janssens, Gene Bervoets, Wim Opbrouck en Michaël Pas terug. Maar in het tweede seizoen mogen we ook enkele nieuwe gezichten verwelkomen. Zo zullen niemand minder dan Clara Cleymans en Aimé Claeys, bekend van ‘Onder Vuur’ en ’1985’, een belangrijke rol spelen in de nieuwe afleveringen. Langs de Nederlandse kant vervoegt topactrice Romana Vrede de cast.

Het verhaal

Na een grote catastrofe ontstond ‘Arcadia’, een nieuwe samenleving waarin een burgerscore werd geïntroduceerd omdat er grote schaarste heerst. Waar dat systeem met de scores de familie Hendriks in het eerste seizoen helemaal uit elkaar haalde, wil het gezin de rollen in het tweede seizoen omdraaien. “Ze nemen het op tegen het systeem om zo van de wereld een betere plek te maken voor iedereen. Maar welke prijs zal de familie hiervoor betalen en blijven ze nog wel een familie?”, licht VRT al een tipje van de sluier op. Op de foto's hieronder krijgen we al een eerste blik achter de schermen van de opnames te zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws