Dimitri Vegas geeft carrière een heel andere wending: "Geboren om dit te doen"

231106dimitrivegasphotonews
Op privévlak zit Dimitri Vegas alles mee. De bekende dj vormt al jaren een prachtig gezinnetje met zijn echtgenote Anouk Matton en hun zoontje London (2). Maar ook op werkvlak heeft hij allesbehalve te klagen. De dj mag zelfs een nieuwe rol toevoegen aan zijn steeds langer wordende lijstje van acteeropdrachten.
Dimitri Vegas heeft een nieuwe rol beet. De 41-jarige dj is namelijk kort te zien in ‘Ferry: de serie’ op Netflix, de prequel van de succesvolle fictiereeks ‘Undercover’. Daarin kruipt Frank Lammers opnieuw in de huid van de beruchte drugsdealer Ferry. Tijdens een van z’n louche praktijken maakt hij kennis met een garagist, gespeeld door Dimitri Vegas.
De topdj concentreerde zich de voorbije jaren steeds meer op zijn acteercarrière. Zo konden we hem eerder al bewonderen in de Hollywood-blockbuster ‘Jurassic World: Dominion’ en kon hij vorig jaar een hoofdrol strikken in ‘Hazard’. En nu duikt hij dus op in ‘Ferry’. Dimitri deelde de bewuste scène meteen op Instagram. “Baas”, “Looking good”, “Lekker rolletje”, “Proficiat!”, “Zalig, ik ga nu meteen kijken” en “Geboren om te acteren”, reageren z’n fans enthousiast.