Dirk Van Tichelt laat zich plots verrassend uit over Koen Wauters na 'Special Forces' TV en Radio
TV en Radio

Dirk Van Tichelt laat zich plots verrassend uit over Koen Wauters na 'Special Forces'

Dirk Van Tichelt laat zich plots verrassend uit over Koen Wauters na 'Special Forces'

Dirk Van Tichelt is momenteel naast Koen Wauters te bewonderen in ‘Special Forces: Wie durft wint’. De ex-judoka wordt door zijn medekandidaten in ieder geval bestempeld als de sterkste rekruut, maar hoe denkt hij zelf over de rest?

Over Georges-Luis Bouchez, die in aflevering 2 zelf opstapte, is Dirk Van Tichelt niet te spreken. Hij ergerde zich vooral aan zijn passieve houding. “Behalve hij zat iedereen er met de juiste ingesteldheid in, denk ik”, reageert de ex-judoka in Dag Allemaal. Voor ‘Special Forces’ kende Dirk niemand, maar voor zijn resterende medekandidaten heeft hij niets dan lovende woorden. Vooral Laura Tesoro heeft indruk gemaakt.

“In de eerste aflevering zakte ze al in elkaar en begon ze te hyperventileren. Ik dacht nog: ai, meiske, dat komt niet goed. Maar ze bleek een bijterke. Ik vond het echt plezant om haar zo gedreven bezig te zien”, denkt Dirk erover. Maar aan het avontuur heeft hij meerdere vrienden overgehouden, met wie hij nog regelmatig contact houdt. “Er is een WhatsApp-groepje”, klinkt het. “En op initiatief van Koen (Wauters, red.) hebben we al 'n week na de opnamen weer afgesproken, bij hem thuis.”

Voor het leven

“Door Koen ben ik onlangs trouwens eens naar het Sportpaleis geweest, Clouseau trad op tijdens 'Back to the 80s, 90s en nillies'. Daar zou ik vroeger nooit naartoe geweest zijn, maar zijn zoon Nono overtuigde me”, weet de ex-judoka nog te vertellen over de zanger. “Ik denk echt dat er banden voor het leven zijn gesmeed doordat we samen zoveel hebben doorstaan”, aldus Dirk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws