'Dit is de reden waarom Joost Klein niet meer mag optreden op Songfestival' TV en Radio
TV en Radio

'Dit is de reden waarom Joost Klein niet meer mag optreden op Songfestival'

'Dit is de reden waarom Joost Klein niet meer mag optreden op Songfestival'

Joost Klein, de Nederlandse deelnemer aan het Eurovisiesongfestival, is mogelijk niet aanwezig op het podium tijdens de finale. Na een incident, waarvan de details nog niet zijn vrijgegeven, onderzoekt de Zweedse politie in Malmö de situatie. Dit heeft geleid tot vragen rond zijn deelname, zoals gemeld door AD en andere media.

De European Broadcasting Union (EBU) heeft aangegeven dat Klein niet zal repeteren of optreden tijdens de generale repetitie, waarbij de vakjury hun stemmen uitbrengt. Zijn optreden uit de tweede halve finale zal worden gebruikt voor de jurybeoordeling. Desondanks blijft de situatie onduidelijk, en de EBU heeft nog geen definitieve beslissing genomen over zijn finaledeelname.

Volgens de laatste berichten is de mogelijke verwijdering van Joost Klein in de finale te wijten aan een fysiek conflict met een fotograaf en een incident met een productiemedewerker. De Zweedse politie zou de zaak onderzoeken en de betrokkenen ondervragen.

Ondanks zijn afwezigheid werd Klein's lied 'Europapa' enthousiast ontvangen tijdens de juryshow, waarbij het publiek meezong en danste, zelfs zonder zijn aanwezigheid op het podium. Fans en de organisatie hopen op zijn terugkeer, maar de uitkomst hangt af van de resultaten van het lopende politieonderzoek.

100 claps
2 bezoekers

Populair

Laatste nieuws