Dit wist niemand: Julie Van den Steen verrast met nieuws over The Masked Singer

230119THEMASKEDSINGERVTM
Binnenkort, op 3 februari om precies te zijn, gaat het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ van start op VTM. En wie ‘The Masked Singer’ zegt, zegt Julie Van den Steen. De presentatrice is er al sinds het prille begin bij als speurder.
Julie Van den Steen is zelfs de enige oorspronkelijke speurder die dit jaar nog in het panel zit. Karen Damen heeft er de brui aan gegeven en Jens Dendoncker zal het programma vanaf nu presenteren in plaats van Niels Destadsbader. Maar had Julie niet graag zelf die taak op zich genomen? “Nee”, zegt ze nu volmondig in TV-Familie.
Al was het blijkbaar ooit, voor seizoen één, de bedoeling dat Julie en Niels het razend populaire programma als duo zouden presenteren. “Maar toen kwam corona en moest er afstand bewaard worden en zo. Daarom werd ik een speurder”, onthult de blondine in het weekblad. Achteraf gezien is Julie tevreden met die beslissing. “Al snel bleek dat ‘The Masked Singer’ geen nood had aan twee presentatoren. En ik ben blij met mijn huidige rol”, besluit ze.
“Als presentator heb je toch een bepaalde rol te spelen in die show”, beseft de speurder. “Je moet de maïzena zijn die de boel bij elkaar houdt. Bepaalde dingen zeggen op afgesproken momenten en een bepaald scenario volgen. Ik denk niet dat ik dan evenveel zou kunnen genieten als nu”, bedenkt Julie zich. “Als speurder kan ik 100% mezelf zijn en genieten van de zoektocht.”