Dit zullen de fans van 'Thuis' niet graag horen! Actrice Ivana Noa (Silke) moet kijkers teleurstellen TV en Radio
TV en Radio

Dit zullen de fans van 'Thuis' niet graag horen! Actrice Ivana Noa (Silke) moet kijkers teleurstellen

Dit zullen de fans van 'Thuis' niet graag horen! Actrice Ivana Noa (Silke) moet kijkers teleurstellen

Binnenkort worden de verhuisdozen weer bovengehaald in ‘Thuis’ nu Tamara (Tine Priem) en Bob (Christophe Haddad) een nieuw liefdesnestje zoeken, de zoveelste verhuizers op rij. Zo werd in het vorige seizoen ook voortdurend van woonplaats geswitcht. Silke (Ivana Noa) bijvoorbeeld ging boven Bar Madam wonen. Maar dat nieuwe decor kregen we nog niet te zien.

Twee jaar geleden maakte Ivana Noa haar opwachting als Silke in ‘Thuis’. En in die voorbije twee jaar heeft de actrice al enkele belangrijke verhaallijnen mogen spelen. Daar zitten haar decors onder andere voor iets tussen. In het advocatenkantoor, in het gemeenschapshuis… Allemaal dankbare plaatsen om in aanraking te komen met de andere personages.

Nu weer trouwens, nu ze samenhokt met haar broer Niels (Wannes Lacroix) en vriendin Viv (Lynn Van den Broeck). Heel wat kijkers wachten al sinds hun verhuis vol ongeduld tot ze hun appartement boven Bar Madam eindelijk eens te zien krijgen. Maar helaas moet Ivana de ‘Thuis’-fans teleurstellen. “Er is geen decor”, verklapt de actrice in de podcast ‘De Thuisploeg’. En dat zal er waarschijnlijk ook niet komen.

Bar Madam

“We spelen onze scènes altijd in Bar Madam”, bedenkt Ivana zich. Wat ook meteen weer een voorbeeld is van zo’n dankbaar decor. “Ik heb daar al veel tijd gespendeerd. Ook met Ilias (Bram Spooren, red.), of met mijn online lessen indertijd. Dus ik voel me daar ook wel thuis”, besluit de actrice. Zij ziet er - in tegenstelling tot Annick Segal die een eigen stekje mist voor haar personage Rosa - voorlopig dan ook geen graten in dat we haar even niet meer in haar woonkamer te zien krijgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws