Eindelijk bekend: dan mogen we het langverwachte tweede seizoen van 'Nonkels' verwachten TV en Radio
TV en Radio

Eindelijk bekend: dan mogen we het langverwachte tweede seizoen van 'Nonkels' verwachten

Eindelijk bekend: dan mogen we het langverwachte tweede seizoen van 'Nonkels' verwachten

We hebben er lang op moeten wachten, maar dat wachten zal zich ongetwijfeld lonen. Eindelijk is bekend geraakt wanneer de populaire ‘Nonkels’ terugkeren op je scherm.

Het nieuwe tv-seizoen van Play4 ziet er alweer veelbelovend uit. Niet alleen wordt ‘Celebrity Masterchef Vlaanderen’ opnieuw van onder het stof gehaald, ook vaste waarden als ‘James De Musical’ en ‘De Tafel van Vier’ keren terug. Maar ook wat fictie betreft, slaat de zender de bal niet mis. Zo krijgen ‘Assisen’ en ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ een tweede seizoen.

Maar ook het vervolg van ‘Nonkels’ kan natuurlijk niet ontbreken. Fans zitten er al een tijdje op te wachten, maar goed nieuws: de opnames voor het tweede seizoen vinden deze zomer nog plaats. Het resultaat daarentegen laat nog wat langer op zich wachten.

Voorjaar 2024

‘Nonkels’ zal in het voorjaar van 2024 terugkeren op Play4, en dus niet dit najaar zoals eerder werd verwacht. Hoe dan ook, de fans staan te popelen om Rik Verheye, Jelle De Beule en Wim Willaert opnieuw in hun huiskamers te verwelkomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws