Wauw! Acteur Rik Verheye komt plots met fantastisch nieuws over vervolg van 'Nonkels' TV en Radio
TV en Radio

Wauw! Acteur Rik Verheye komt plots met fantastisch nieuws over vervolg van 'Nonkels'

Wauw! Acteur Rik Verheye komt plots met fantastisch nieuws over vervolg van 'Nonkels'

Het was misschien wel dé hit van 2022: de comedyreeks ‘Nonkels’ op Streamz en Play4. Een succes dat trouwens voortgezet wordt. Dat de gebroeders Persyn terugkeren naar het scherm, was al bekend. Maar nu heeft acteur Rik Verheye nog meer goed nieuws over de reeks.

Het succes van ‘Nonkels’ is ongezien. De reeks sleepte al verschillende prijzen in de wacht, een ‘Kastaar!’ bijvoorbeeld, én is zelfs genomineerd voor een Rockie Award op het World Media Festival in Canada. "Ik heb altijd gehoopt dat de reeks goed zou aanslaan”, reageert Rik Verheye, Willy Persyn in de serie, in Nina. “Maar stiekem had ik dat ook een beetje verwacht. We wilden iets toegankelijks maken dat toch maatschappelijk relevant is, overgoten met subtiele humor, comedy en slapstick.”

“Het coolste compliment is dat mensen naar de reeks kijken met heel het gezin samen. Zoals je vroeger samen naar Schalkse Ruiters keek op zondagavond”, zegt de acteur dankbaar. Maar het blijft dubbel. “Je maakt zo'n reeks achter je computer. Je zit maandenlang te tokkelen, te lachen met je eigen moppen, en tegelijk denk je: is dit nu góéd, of niet?”, bedenkt Rik zich. Wel, dat zullen we snel genoeg te weten komen.

Na de zomer

De opnames van het tweede seizoen gaan namelijk bijna van start. “Deze zomer beginnen we te draaien en dat zijn we volop aan het voorbereiden”, verklapt de ‘Nonkels’-acteur al. “We doen alles zelf: van schrijven tot castings tot vormgeven op de set. Dat geeft een enorme voldoening, maar het vraagt ook veel van je. Het duurt lang voordat je ergens aankomt.” Daarom liet het vervolg even op zich wachten. Maar we mogen de reeks wellicht na de zomer al verwachten. Dat wordt een leuk najaar!

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws