Eindelijk bekend: met één van deze 14 nummers gaan we naar het Eurosongfestival TV en Radio
TV en Radio

Eindelijk bekend: met één van deze 14 nummers gaan we naar het Eurosongfestival

Eindelijk bekend: met één van deze 14 nummers gaan we naar het Eurosongfestival

Over een maand is het zover. Op 14 januari weten we na lang wachten eindelijk wie ons land zal vertegenwoordigen op het grote Eurovisiesongfestival. De zeven artiesten die het tegen elkaar opnemen in de preselecties waren al een tijdje bekend. De nummers nu eindelijk ook.

Op 14 januari komt de winnaar van de preselecties uit de bus tijdens een grote liveshow in Paleis 12. Er maken maar liefst 14 nummers kans om de overwinning te halen. Elke artiest waagt namelijk zijn kans met twee nummers, die nu eindelijk bekendgemaakt zijn.

Loredana van 2 Fabiola gaat de strijd aan met ‘Dream In Colors’ en ‘You Lift Me Up’. Tom Dice en Kato Callebaut, ofwel The Starlings, schitteren met ‘Oceanside’ en ‘Rollercoaster’, hun twee meest persoonlijke songs tot nu toe. Voormalig ‘The Voice Kids’-winnares Gala Dragot brengt twee meeslepende nummers: ‘emotion ollie’ en ‘t’inquiète’.

Opmerklijk: zangeres Chérine waagt haar kans in het Frans met ‘ça m’ennuie pas’ en ‘mon étoile’. Kandidate Ameerah brengt ‘Armageddon’ en ‘The Carnival’, zanger Hunter Falls laat zijn popkantje zien met ‘Ooh La La’ en ‘Home’ en Gustaph, die in 2021 al naar het songfestival ging als stemcoach van Hooverphonic, kiest voor ‘Because Of You’ en ‘The Nail’. Wie al een voorproefje van de 14 nummer wil horen, kan terecht op deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws