Emma onthult over opnames van 'Kamp Waes': "Dat weten mensen niet, maar dan was het einde verhaal" TV en Radio
TV en Radio

Emma onthult over opnames van 'Kamp Waes': "Dat weten mensen niet, maar dan was het einde verhaal"

Emma onthult over opnames van 'Kamp Waes': "Dat weten mensen niet, maar dan was het einde verhaal"

Emma uit 'Kamp Waes' moest haar angsten overwinnen. De leerkracht LO moest enerzijds klimmen op een rots. Nadien was er nog een smalle loopplank van vijf meter tussen twee hoge rotsen.

“Ik zag pas ter plekke wat de bedoeling was, en we kregen slechts één minuut bedenktijd om erover te lopen. Anders was het einde verhaal", legt ze uit in Het Nieuwsblad. Dat was een regel die je in de aflevering niet helemaal mee kreeg.

"Ik wist niet meteen wat te doen, het leek alsof er na die loopplank niks meer was", gaat Emma verder. "Maar de makers zeiden dat ik hen moest vertrouwen."

"Ik zou nooit een doodsmak maken. Ik hing vast een kabel, maar besefte ook dat als ik zou struikelen, ik me serieus pijn zou doen. Enfin, ik zette door, waarna grote euforie volgde. Ik voelde nog nooit zulke hoge hartslag. Maar om nu te zeggen dat ik mijn hoogtevrees overwon, dat is overdreven.”

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws