Enorme fout in The Masked Singer kende bijna ernstige gevolgen: "Was schrikken" TV en Radio
TV en Radio

Enorme fout in The Masked Singer kende bijna ernstige gevolgen: "Was schrikken"

Enorme fout in The Masked Singer kende bijna ernstige gevolgen: "Was schrikken"

Gisteren konden we de vierde aflevering van ‘The Masked Singer’ meepikken op VTM. De afleveringen van de kijkcijferhit zijn naar goede gewoonte één voor één een enorm spektakel. Al had een grote fout van Bart Cannaerts wel eens een domper op de feestvreugde kunnen zijn.

Vlak voor de eerste opname van ‘The Masked Singer’ liet Bart Cannaerts - vorig jaar zelf nog in een pak, dit jaar een van de nieuwe speurders - nog blijken dat een van de kandidaten zich mogelijk tegen hem had versproken. “Ja, maar ik bleek ongelijk te hebben”, geeft de comedian toe in Humo. “De man in kwestie - ik ga zijn naam niet vermelden - heeft niet meegedaan.”

Een geluk misschien. “Anders hadden ze 'm evengoed een boete van 200.000 euro kunnen aansmeren. Dat beruchte contract is niet mals”, grinnikt de speurder. Maar het had geen haar gescheeld of Bart had zelf zo’n boete boven zijn hoofd hangen.

In aflevering twee vroeg presentator Jens Dendoncker hem hoe hij de eerste aflevering ervaren had. “‘Ik vond het heel leuk', zeg ik, 'Maar wel wat sneu voor Marcske.' Er komt geen reactie, waarop ik: 'Och, wat zeg ik nu! Ik bedoel natuurlijk Herman!’”, vervolgt Bart. “Pas op dat moment besef ik: 'Fok! Er zitten hier driehonderd mensen in de zaal die er vorige week niet waren. Die mogen helemaal niet wéten dat Marcske uit 'F.C. De Kampioenen' in het Skiwi-pak zat!’”, aldus de kersverse speurder. “Potverdorie zeg, was dat even schrikken.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws