Ex-'Familie'-acteur Ludo Hellinx haalt opnieuw fel uit naar de makers na ontslag TV en Radio
TV en Radio

Ex-'Familie'-acteur Ludo Hellinx haalt opnieuw fel uit naar de makers na ontslag

Ex-'Familie'-acteur Ludo Hellinx haalt opnieuw fel uit naar de makers na ontslag

Net zoals Martine Jonckheere (Marie-Rose) en Gunther Levi (Peter) moesten Ludo Hellinx (Patrick) en Hilde Van haesendonck (Jenny) eerder dit jaar geloven aan de grote ontslagronde bij ‘Familie’. Een afscheid dat Ludo maar moeilijk verteerd kreeg. Hij haalde meermaals fel uit naar de makers van de soap.

“‘Familie’ interesseert me geen zak meer. Ik ben ­meteen gestopt met kijken”, klonkt het enkele maanden geleden in Dag Allemaal. De manier waarop Ludo en Hilde aan de deur gezet werden, liet duidelijk een wrange nasmaak na. Gelukkig kwam er al snel beter nieuws hun kant op. Een tijdje geleden mocht het tv-koppeltje de set van ‘Familie’ nog eens betreden.

Patrick en Jenny zullen tijdens de kerstaflevering van ‘Familie’ opnieuw eenmalig onze huiskamers binnenwandelen. “Ja, maar dat was echt miniem, het is bijna niet de moeite om erover te spreken”, haalt Ludo opnieuw uit in het weekblad. Hun gastoptreden is het woord ‘comeback’ zelfs niet waard volgens de acteur.

“Het is zeker geen comeback van Patrick en Jenny”, doet Ludo zijn zegje. “Ze hebben wel gezegd dat we nog weleens mogen opdraven. We zullen zien of ze woord houden”, klinkt hij niet al te positief. Misschien zien we het koppeltje daarna dus nog terug, misschien ook niet. “Maar... Ik ga in het voorjaar wel theater spelen in de Elckerlyc in Antwerpen! Dát is goed nieuws”, besluit de ex-‘Familie’-acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws