'Familie'-fans mogen stevige portie drama verwachten: "Liegt alles bij elkaar" TV en Radio
TV en Radio

'Familie'-fans mogen stevige portie drama verwachten: "Liegt alles bij elkaar"

'Familie'-fans mogen stevige portie drama verwachten: "Liegt alles bij elkaar"

In ‘Thuis’ viel vrijdagavond onverwacht het vierde sterfgeval van het seizoen. Maar ook ‘Familie’ moet niet onderdoen. De trouwe kijker krijgt de laatste tijd een serieuze portie drama voorgeschoteld.

Vrijdagavond dropte Sterre (Melissa Hendrikx) een bommetje van jewelste in ‘Familie’ toen ze Jelle (Maarten Cop) vertelde dat ze zwanger is van hem. Maar is dat wel echt zo? “Ze liegt de hele boel bij elkaar”, zijn trouwe kijkers het erover eens op Facebook. “Als ik Jelle was, zou ik dubbelchecken of ze wel echt zwanger is.”

“Ze doet maar alsof”, “Dikke zever” en “Eén grote leugen”, lezen we steeds terug in de reacties. ‘Familie’-fans zijn ervan overtuigd dat het een trucje is om Jelle voor haar te kunnen houden. “Ze heeft vermoedens dat Jelle gevoelens heeft voor Jamila (Jools Jatta Janssens, red.)”, merkt de aandachtige kijker op.

Deze theorie zou zomaar eens kunnen kloppen. Maarten Cop vertelde in Story onlangs nog dat er een spannende verhaallijn zit aan te komen voor hem. “Momenteel is het wat kalmer rond hem. Maar ik kan wel verklappen dat er uitdagende dingen zitten aan te komen voor Jelle, vooral op liefdesgebied”, kon de ‘Familie’-acteur daar al over kwijt.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws