'Familie'-kijkers hebben het helemaal gehad met dit personage: "Hij moet 'Familie' verlaten!" TV en Radio
TV en Radio

'Familie'-kijkers hebben het helemaal gehad met dit personage: "Hij moet 'Familie' verlaten!"

'Familie'-kijkers hebben het helemaal gehad met dit personage: "Hij moet 'Familie' verlaten!"

In 'Familie' is er alweer een nieuw personage opgedoken, Daniël, vertolkt door de jonge acteur Pepijn Huysman. Maar de kijkers blijken geen grote fan te zijn van zijn personage.

Onlangs dook Daniël voor het eerst op in 'Familie'. Maar helaas maakte hij niet meteen een goede indruk. Zo stal hij de taak van Jelle waardoor Jelle buisde voor zijn taak. Nu wil Daniël het leven van Jamila zuur maken.

Daniël wil namelijk dat Jamila geld van een vriend van hem op haar rekening laat zetten. Maar als ze weigert, begint hij haar te chanteren met een naaktfoto. De kijkers van 'Familie' zien Daniël dan ook het liefst zo snel mogelijk vertrekken uit hun favoriete soap.

"Hij moet eruit"

“Die Daniël mag van mij nu al ‘Familie’ verlaten”, “Ja, van mij mag hij ook meteen vertrekken”, “Ik zie hem niet graag spelen” en “Hij mag er van mij nu al uit”, klinkt het onder meer op sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws