'Familie'-kijkers zijn zeker: "Zij worden een koppel!"

231030louisefamilievtm
In 'Familie' lopen de spanningen opnieuw hoog op deze week. Maar volgens verschillende kijkers is er ook een nieuw liefdeskoppel in de maak.
Het is alweer een tijdje geleden dat er zich nog een nieuw koppeltje heeft gevormd in 'Familie'. Aan relatiebreuken daarentegen geen gebrek. Zo kwam het onder meer tot een definitieve breuk tussen Lars en Veronique en tussen Raven en Louise.
Die laatste wilde niets meer met Raven te maken hebben nadat hij haar bedroog en aan de drugs verslaafd raakte. Maar nu heeft Louise haar oogje laten vallen op een zekere Tristan. Louise wil zelfs leren tangodansen om indruk op hem te maken.

Veel geflirt

Toch denken sommige kijkers dat er iets moois aan het bloeien is met iemand anders, namelijk met Brahim. Hij liet zijn oog vallen op een vriendin van Louise, maar volgens de fans hing er chemie in de lucht toen Brahim toezegde om Louise haar danspartner te worden. "Brahim gaat toch de danspartner van Louise worden. Hij probeert zelfs te flirten, zou dit nu toch iets kunnen worden tussen?", klinkt het bij een fan op sociale media. "Ik hoop het wel!", luidt het dan weer bij een andere kijker.