Gert Verhulst en Ellen Callebout kondigen heuglijk nieuws aan: "Niet verwacht" TV en Radio
TV en Radio

Gert Verhulst en Ellen Callebout kondigen heuglijk nieuws aan: "Niet verwacht"

Gert Verhulst en Ellen Callebout kondigen heuglijk nieuws aan: "Niet verwacht"

Het leven van Gert Verhulst en Ellen Callebout kunnen we volgen in het Play4-programma ‘De Verhulstjes’. Ook het vierde seizoen was alweer één groot succes en nu hebben de twee heel leuk nieuws te melden over de reeks.

‘De Verhulstjes’ blijft hoge toppen scheren. Het realityprogramma over het leven van Gert Verhulst, Ellen Callebout en zijn twee kinderen Marie en Viktor is niet alleen in België erg populair. Ook in Nederland is de reeks een enorme kijkcijferhit. Aan het Nederlandse RTL Boulevard hebben Gert en Ellen nu iets leuks te vertellen.

Zo bevestigen ze dat er een vijfde seizoen van ‘De Verhulstjes’ komt. “We hadden niet verwacht dat mensen zoveel interesse zouden hebben in ons dagelijkse leven, maar bon. We vinden het alleen maar leuk”, aldus Gert. “We kijken er zelf met heel veel plezier naar”, geeft hij zelfs toe.

“Er is niks zo mooi als met je kinderen en vrouw een programma te maken. Ik heb nooit het gevoel gehad dat we aan het werk waren”, klinkt het. Hoewel Gert nog niet veel mag vertellen over het nieuwe seizoen, licht hij toch al een tipje van de sluier op. “We gaan iets heel leuks doen”, verklapt hij. “We kijken er heel erg naar uit”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws