Gert Verhulst moet fans van 'De Verhulstjes' helaas teleurstellen TV en Radio
TV en Radio

Gert Verhulst moet fans van 'De Verhulstjes' helaas teleurstellen

Gert Verhulst moet fans van 'De Verhulstjes' helaas teleurstellen

Gert Verhulst kreeg zopas het goede nieuwe te horen dat zijn talkshow ‘De Tafel van Vier’ nog lang niet aan zijn einde toe is. Er werd een tweede seizoen aangekondigd. Maar wat betekent dat voor de realityshow ‘De Verhulstjes’?

Hoewel ‘De Tafel van Vier’ - vooral in het begin dan - voor heel wat commotie heeft gezorgd, hoeft Gert niet te vrezen voor zijn talkshow. Het programma loopt nog tot 8 december en wordt in januari gewoon weer hernomen. Bovendien mogen we na de zomervakantie een gloednieuw seizoen verwachten. “En ik wil zo graag nog een hele tijd verder gaan”, klinkt een tevreden presentator in Het Laatste Nieuws.

Binnenkort zien we dus nog meer van Gert Verhulst op tv. En niet alleen door ‘De Tafel van Vier’, want er komt ook een gloednieuw seizoen van ‘De Verhulstjes’, de realityreeks die Gert en zijn gezin op de voet volgt. De opnames zijn volop aan de gang.

Zoals we in een eerder seizoen ook al konden zien, gaan de Verhulstjes opnieuw skiën in de realityreeks. Maar dat zal deze keer helaas zonder Gert zijn. “Met dank aan de musical (Vergeet Barbara, red.) en aan de talkshow”, biecht de presentator op. “Het is wat het is. Het is de tol van het plichtsbewustzijn”, lacht hij ten slotte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws