Gloria Monserez krijgt steeds zelfde commentaar bij The Voice: "Dit moet anders" TV en Radio
TV en Radio

Gloria Monserez krijgt steeds zelfde commentaar bij The Voice: "Dit moet anders"

Gloria Monserez krijgt steeds zelfde commentaar bij The Voice: "Dit moet anders"

Gloria Monserez’ taak bij ‘The Voice van Vlaanderen’ zit er alweer op. Tijdens de Knockouts en de Battles stond ze even in plaats van An Lemmens aan Aaron Blommaerts zijde. An was namelijk met zwangerschapsverlof, maar keert vrijdagavond gewoon terug voor de liveshows.

Het was voor Gloria de eerste keer ooit dat ze zo’n grote show mocht presenteren. Als Ketnetwrapster zit ze wel al langer in het vak, maar dit was toch een ander paar mouwen. En opboksen tegen vaste waarde An Lemmens is natuurlijk niet niets. Gelukkig krijgt de tijdelijke presentatrice uit alle hoeken positieve commentaar.

Maar voor zichzelf is Gloria wel een pak strenger. “Over het algemeen ben ik eigenlijk best blij met hoe het gegaan is, maar je denkt toch wel altijd: dit moet anders of dit moet beter", geeft ze toe in de podcast '22 Minuten Stomme Vragen!' van MNM. Vooral één ding heeft ze zelf telkens opnieuw opgemerkt. “Ik moet echt rechter staan. Ik sta daar altijd met een gebogen rug”, schrikt Gloria van zichzelf.

"Ik ben daar precies de klokkenluider van de Notre Dame”, lacht de presentatrice. En dat is niet alleen Gloria opgevallen. Ze kreeg er zelfs een berichtje over op Facebook. “De eerste keer dat ik in ‘The Voice' kwam, stuurde een mevrouw mij: 'Je presenteert supergoed, maar één tip. Je staat wat gebogen, je moet je wat rechter houden. Voor de rest is het perfect’”, leest Gloria voor. Als het dat maar is. Toch vindt Gloria de feedback meer dan op zijn plaats en is ze maar al te blij dat ze daar in de toekomst op kan letten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws