Groot nieuws voor Gloria Monserez! 22-jarige actrice kan haar ogen niet geloven

230422gloriamonserezplay4
Gloria Monserez is een talent uit de duizend. Presenteren, zingen, Ketnetwrappen, noem het op en ze kan het. Maar eerder dit jaar maakte de 22-jarige ook haar debuut als actrice in ‘Liefdestips aan mezelf’. Daar krijgt Gloria nu fantastisch nieuws over te horen.
“Het korte verhaal: ‘Liefdestips aan mezelf’ maakt kans om een Ensor te winnen”, kondigt Sylvia Van Driessche, schrijfster van het jeugdboek waarop de populaire Play4-serie is gebaseerd en de vrouw van Jelle De Beule, die ook schittert in de reeks, vol trots aan op Instagram.
“Het lange verhaal: Ik werd vandaag wakker om 2u50, stond op en checkte mijn gsm. Ik zag dat een fan me had getagd in deze foto en ik wist meteen: van slapen komt niets meer in huis”, schrijft Sylvia. “Terwijl ik koffie aan het zetten was, blikte ik terug op de periode waarin ik het boek schreef in een kelder ergens in Italië en jaren later op de set stond... Terwijl ik mijn koffie dronk en me afvroeg wanneer de zonsopgang zou komen, belde mijn achterwerk per ongeluk de fan op die me had getagd. Dus bedankt en sorry”, lacht de schrijfster.

Longlist

‘Liefdestips aan mezelf’ staat op de longlist om een Ensor voor ‘Beste jeugdfictie’ in de wacht te slepen. Ook onder meer het laatste seizoen van ‘#LikeMe’, ‘D5R’, ‘Hacked’ en ‘wtFOCK’ maken kans. “Hopelijk zijn jullie erbij!”, duimen de fans meteen in de comments. De Ensors worden op 3 februari 2024 uitgereikt in Oostende.