Iedereen is in de ban van deze nieuwe, mysterieuze misdaadfilm op Netflix: "Een meesterlijke thriller" TV en Radio
TV en Radio

Iedereen is in de ban van deze nieuwe, mysterieuze misdaadfilm op Netflix: "Een meesterlijke thriller"

Iedereen is in de ban van deze nieuwe, mysterieuze misdaadfilm op Netflix: "Een meesterlijke thriller"

Sinds 25 oktober is 'The Killer' te zien in de bioscopen. Maar sinds enkele dagen staat hij ook op Netflix.

'The Killer' werd geregisseerd door niemand minder dan David Fincher en is gebaseerd op het gelijknamige Franse stripboek van Alexis Nolent en Luc Jacamon. 'The Killer' is een thriller waar maar liefst zestien jaar aan gewerkt werkt en die het verhaal vertelt van een huurmoordenaar.

"Na een mislukte klus gaat een huurmoordenaar (vertolkt door Michael Fassbender, red.) de strijd aan met zijn opdrachtgevers en zichzelf tijdens een internationale klopjacht, die volgens hem niet persoonlijk is", omschrijft Netflix de film. Sinds 10 november is 'The Killer' namelijk ook te zien op het streamingplatform.

Het wachten waard

De film, die sinds 25 oktober ook in de bioscoop te zien is, krijgt ook heel wat lovende kritieken. "'The Killer': de vlijmscherpe, duizelingwekkende existentiële leegte van een kille killer", klinkt het in De Morgen. "Deze meesterlijke thriller van David Fincher was het wachten waard", schrijft dan weer een recensent van Veronica Superguide.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws