Jacques Vermeire verklapt fantastisch nieuws over 'F.C. De Kampioenen'

221124JACQUESVERMEIREDDTVRT
Er was de laatste tijd opnieuw heel wat te doen rond ‘F.C. De Kampioenen’. De VRT schrapte tijdelijk meerdere afleveringen van de reeks omdat er te veel ongepaste grappen in voorkwamen. Toch heeft Jacques Vermeire nu groot nieuws over de nog steeds razend populaire Eén-serie.
‘F.C. De Kampioenen’ mag dan al een hele tijd gestopt zijn, het enorme succes van de serie zal voor eeuwig en altijd blijven bestaan. Nu heeft de reeks zelfs een heuse primeur beet. ’De Kampioenen’ krijgen een eigen bouwset - als eerste Belgische tv-reeks ooit - en treden daarmee in de voetsporen van internationale kleppers als ‘Friends’ en ‘Star Wars’.
Maar er is meer. Er komen niet één, maar twee geweldige ‘F.C. De Kampioenen’-bouwsets: eentje van de tribune en eentje van het veld. In de bouwpakketten kan je natuurlijk ook enkele mini-Kampioentjes vinden. Figuurtjes als DDT, Boma, Xavier en Markske krijg je er gewoon bij.
Jacques Vermeire, die jarenlang buurman en garagist DDT speelde, mocht het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Volledig in tenue, zoals het hoort natuurlijk. Het was ook Jacques die het nieuws op Instagram bekendmaakte. “Dat DDT hier is nagemaakt en wordt opgenomen in deze bouwsets doe mij alleen maar eer en plezier aan”, wil de acteur kwijt in Het Laatste Nieuws.