James Cooke komt met verrassing van jewelste over 'James De Musical': "Dit overtreft mijn stoutste dromen" TV en Radio
TV en Radio

James Cooke komt met verrassing van jewelste over 'James De Musical': "Dit overtreft mijn stoutste dromen"

James Cooke komt met verrassing van jewelste over 'James De Musical': "Dit overtreft mijn stoutste dromen"

James De Musical’ is een schot in de roos, dat is nu wel duidelijk. Het derde seizoen mét veelbelovende cast is momenteel volop in de maak. Maar in afwachting daarvan komt presentator James Cooke nu al met fantastisch nieuws op de proppen.

Niet alleen ‘James De Musical’, waarin James Cooke het leven van een bekende gast in een musical giet, is een ongezien succes, ook de Lotto Arena-shows ‘James De Musical - Live on Stage’ eerder dit jaar zijn enorm in de smaak gevallen. Zozeer zelfs dat ze binnenkort een vervolg krijgen! Op vrijdag 19 en zaterdag 20 april 2024 komen er twee gloednieuwe liveshows.

Daarvoor nodigt James Niels Destadsbader, Gert Verhulst en Karen Damen uit om mee te spelen in hun eigen musical. En opnieuw zal er een verrassende special guest opdagen. “Wat een prachtig gevoel dat we terug live mogen entertainen in de Lotto Arena. De eerste editie was een ongezien succes en overtrof mijn stoutste verwachtingen. Een kinderdroom die werkelijkheid werd”, zegt de presentator vol trots in Het Laatste Nieuws.

Dankbaar

“Ik ben zo dankbaar om Gert, Karen en Niels nu zelf te kunnen laten schitteren in hun musical en dat we zo opnieuw een verrassende show kunnen realiseren”, glundert James. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar op de website van Play4. Intussen werkt de presentator aan het derde seizoen van het populaire programma. Daarin worden Metejoor, Tom Waes, Regi, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke en de cast van ‘F.C. De Kampioenen’ in de bloemetjes gezet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws