James Cooke neemt in tranen afscheid: "Ons kindje" TV en Radio
TV en Radio

James Cooke neemt in tranen afscheid: "Ons kindje"

James Cooke neemt in tranen afscheid: "Ons kindje"

Het ging tijdens de laatste liveshow van 'James De Musical' even goed mis. Twintig minuten lang was er een stroomonderbreking.

"We hadden al twee probleemloze shows gespeeld, en ook de derde leek vlotjes te verlopen", laat James optekenen in Het Laatste Nieuws. "Tot plus de elektriciteit uitviel, en we twintig minuten lang zonder zaten. Dat gebeurde ook nog eens nét tijdens het nummer van Gert (Verhulst, red.), dus ik weet nu al dat hij mij daar de komende jaren mee gaat treiteren."

"Eén ding wist ik wel: we zouden de bezoekers niet aan hun lot overlaten. Niels Destadsbader - één van de centrale gasten - had precies hetzelfde idee. Ik heb geprobeerd er de sfeer in te houden voor de vijfduizend aanwezigen - terwijl Niels hen veroververoveroverde met z'n gezang. Achteraf heb ik mijn beide pollekes gekust, dat ik steun kreeg van zo'n professional."

Meteen valt het doek over James De Musical. "Voor mij is het emotioneel om nu afscheid te nemen van ons kindje, maar ik ben heel tevreden. We sluiten voorlopig af met twee internationale prijzen, 22 afleveringen, 110 musicalscènes en zes Lotto Arena's. Er zijn dit weekend meermaals traantjes gevloeid, maar dat is omdat ik zo trots ben."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws