Julie Vermeire krijgt opnieuw bittere pil te slikken na bewogen periode TV en Radio
TV en Radio

Julie Vermeire krijgt opnieuw bittere pil te slikken na bewogen periode

Julie Vermeire krijgt opnieuw bittere pil te slikken na bewogen periode

Het zijn bewogen tijden geweest voor Julie Vermeire. Waar Jacques Vermeires dochter op privévlak niet veel te klagen had, is dat op professioneel vlak een ander paar mouwen. Opnieuw kreeg de blondine een deksel op de neus.

Het privéleven van Julie Vermeire loopt op wieltjes. In oktober is de blondine drie jaar samen met aar grote liefde Laurins Dursin, met wie ze intussen al een hele tijd samenwoont. Op werkvlak gaat Jacques Vermeires dochter helaas niet echt voor de wind.

De tv-carrière van Julie lijkt maar niet op gang te komen. Daarbovenop besloot haar vader nog niet zo lang geleden om na zes afleveringen al de stekker te trekken uit ‘De Vermeires’ omdat er te veel kritiek op kwam. De realitysoap rond hun gezin, die ook de carrières van Jacques kinderen wilde lanceren, krijgt dus geen vervolg.

Geen opdrachten

Buiten korte passages in enkele tv-programma’s zullen we Julie Vermeire dit jaar niet op het scherm zien. Ook daarna heeft ze nog geen grote projecten op tv gepland. Dat vertelt de blondine zelf aan Het Laatste Nieuws op de rode loper van de Cirque du Soleil-voorstelling ‘Kurios’ in Brussel.

Populair

Laatste nieuws