Karen Damen gaat opnieuw touren: dit zijn de gevolgen voor haar rol in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Karen Damen gaat opnieuw touren: dit zijn de gevolgen voor haar rol in 'Familie'

Karen Damen gaat opnieuw touren: dit zijn de gevolgen voor haar rol in 'Familie'

Karen Damen duikt binnenkort de theaters in met een gloednieuwe onewomanshow. Het voormalige K3’tje heeft dus een drukke agenda voor de boeg. Maar wat betekent dat voor haar rol in ‘Familie’?

Karen Damen is volop bezig met de voorbereidingen van haar nieuwe theatershow. Met haar onewomanshow, getiteld ‘De eerste keer’, zal het voormalige K3’tje vanaf 13 december heel Vlaanderen doorkruisen. Het wordt een spetterende show vol muziek en anekdotes uit haar leven en carrière. “Je weet al veel over mij, maar nog lang niet alles. Ik heb wel het gevoel dat ik nog heel wat te vertellen heb”, bedenkt de zangeres zich in HLN Showbits.

Er staan Karen dus drukke tijden te wachten. Maar betekent dat ook dat ze haar huidige opdrachten wat aan de kant moet schuiven? In ‘Familie’ bijvoorbeeld kreeg haar personage Vanessa zopas een nieuwe opdracht. Daarom werd ze door Karin (Loes Van den Heuvel) vervangen als thuisverpleegster van Alfons. Verdwijnt de actrice daarom tijdelijk uit de reeks? Fans beginnen zich zorgen te maken.

Gelukkig is dat nergens voor nodig. “Voorlopig gaat Vanessa er nog niet uit, nee. Zeker niet”, stelt Karen meteen alle ‘Familie’-kijkers gerust. “Maar omdat het druk wordt, ben ik wel aan de schrijvers gaan vragen om de rol een klein beetje aan te passen zodat ik niet meer elke dag op de set hoef te staan”, klinkt het. “Er wordt rekening mee gehouden.” Maar of de kijkers daar veel van zullen merken, betwijfelen we.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws